Læsestue

Her på vores læsestue kan du finde interessant brainfood. Vi samler artikler fra eksterne kilder, såsom Harvard Business Review, ligesom vi også publicerer egne artikler. På vores læsestue er det tilladt at medbringe egne drikkevarer, snacks mm. Og bliver du begejstret må du godt larme for begejstring smitter. Rigtig god læselyst.

Er der energikrise i din virksomhed?

Det er et ubestrideligt faktum at jo mere energi der er i en organisation, desto bedre resultater skaber selskabet.  Artiklen her beskriver hvilke karakteristika høj og lav energi organisationer har, og vi giver 5 gode råd til hvad I som organisation kan fokusere på for, at skabe mere energi.

Er du lederskabets Lektor Blomme?

I denne artikel retter vi fokus mod det forhold, at mange medarbejdere har oplevet dårlig ledelse på deres arbejdsplads, ja nogle er enddog blevet mærket for livet af det. Vi giver dig vores 3 bud på hvorfor det går galt, og artiklen afsluttes med 3 gode råd til dig som leder. 

How Great Managers Manage People

Dette er en kort artikel fra Harvard Business Review som diskuterer hvordan de dygtigste ledere, opnår de bedste resultater gennem deres medarbejdere. Derudover angiver artiklen de 4 fokusområder som disse ledere behersker. Simpelt? Ja ,og det virker.