Om os

Teamet bag

Vores team er sammensat med fokus på både fællesskab og forskellighed. Vi har lagt vægt på, at teamet deler en række fælles værdier, hvorimod vores faglige kompetencer er meget forskellige. Kun derigennem kan vi bringe den rette kompetence og ekspertise ind i vores projekter.

Johnny H. Jensen

Partner
+45 22 60 65 46
jhj@affect.dk

Portrætbillede af Mette Hassinggaard

Mette Hassinggaard

Partner
+45 21 35 18 01¨
meh@affect.dk

Charlotte N. Gøttler

Seniorkonsulent
+45 20 53 65 45
chg@affect.dk

Suzanne Darmer

Seniorkonsulent
+ 45 31 31 10 81
sda@affect.dk

Lotte Welløw Borch

Seniorkonsulent
+45 51 36 00 71
lwb@affect.dk

Jes Mikkel Svare

Seniorkonsulent 
+45 40 25 34 48
jms@affect.dk

VISION

Vi frigør menneskelige og organisatoriske potentialer ved, at kultivere ledelses- og medarbejderkulturen gennem påvirkninger og udfordringer

MISSION

Vi er passionerede, kompetente og viljefaste. Vores services vil til enhver tid blive designet, så de afspejler vores kunders unikke behov.

affect = påvirkning 

Vi er et konsulenthus med en stærk vision om at ville påvirke og kultivere ledelses- og medarbejderkulturen på arbejdspladserne. Vi synes den trænger. Vores fokus er lederskabet og medarbejderskabet. Med afsæt i hjernen, hjertet, holdning, adfærd og kompetencer, arbejder vi med de faktorer der har betydning for, at organisationer kan agere agilt med energi, overblik og samhørighed.


Vi mener at ledelse skal være en selvfølge. Det skaber energi, motivation, selvværd og frigør potentialer. God ledelse kommer ikke af sig selv. Det kræver at du er leder fordi du vil udrette noget sammen med, og gennem andre mennesker, og ikke fordi du vil være noget. At blive og forblive en god leder kræver selvindsigt samt kontinuerlig uddannelse og træning.

Ledelsen har brug for at du som medarbejder besidder det gode medarbejderskab. Du skal være loyal mod selskabets mål, beslutninger, kunder etc. Du skal tage ansvar og initiativ af egen drift, arbejde ihærdigt, flittigt og effektivt, med høj moral og etik. Kun derigennem får ledelsen tid til og mulighed for, at prioritere udvikling af dig som medarbejder og forretningen.

Hos affect er vi drevet af nysgerrighed og ønsket om at påvirke. Vi udfordrer holdning og adfærd, vi er utrætteligt engagerede i vores kunders hverdag og deres udviklings- og vækstpotentialer. Det giver os energi, det er vores DNA og vi kan ikke lade være.

Mand der tegner en mand og en trappe